Program: L-V: 8.30 - 17.00 Informații și Comenzi 0736.27.09.98 Transport Gratuit pentru comenzi mai mari de 100 lei
Descoperire Premiata cu Nobelul pentru Medicina
Astragalus Astragalus

Astragalus

FrontPage Main 2 Articles martie 28, 2017 TELOM-R 1

Astragalus (Astragalus membranaceus) este cel mai bun stimulator de telomeraze din lume, la ora actuală (enzimele care controlează telomerii).

Astragalus, supranumit şi  rădăcina vieţii, este o plantă perenă, prezentă în zonele temperate ale Asiei, Americii de Nord şi Europei, adică în întreaga emisfera nordica a planetei.

Astragalus-01-01

Partea medicinala a plantei este rădăcina şi se recoltează de la plante cu varste mai mari de 4 ani, îndeosebi toamna, şi se folosesc la prepararea de decocturi, se adaugă la mâncăruri sau se concentrează în capsule, tablete sau extracte lichide

Astragalus este numit adapogen, adică ajuta la protejarea organismului împotriva diferitelor forme de stres, inclusiv a stresului fizic, mental sau emoţional. Această plantă susţine funcţiile organismului din corpul uman şi ajută în tratarea a numeroase afecţiuni.
Studiile asupra Astragalusului, fac referire la capacitatea sa deosebită de a frâna îmbătrânirea celulară şi de a proteja celulele împotriva elementelor dăunătoare precum radicalii liberi şi oxidarea, are proprietăţi antibacteriene şi antiinflamatoare, are proprietăţi antivirale şi stimuleaza sistemul imunitar. Astfel, ajută la prevenirea şi tratarea răcelilor.

Adesea, se aplică pe piele pentru îngrijirea rănilor.

Acesta este un fenomenal stimulent imunitar, un protector al plămânilor și al căilor respiratorii, precum și al glandelor endocrine.

Nu în ultimul rând, extractele concentrate de Astragalus sunt printre cei mai activi agenți anti-cancer cunoscuți. Extractul de Astragalus cu raport de extracție de 20:1 conține de 20 de ori mai multe principii active decât simpla plantă.

TELOM-R

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *