Program: L-V: 8.30 - 17.00 Informații și Comenzi 0736.27.09.98 Transport Gratuit pentru comenzi mai mari de 100 lei
Descoperire Premiata cu Nobelul pentru Medicina
Ce sunt telomerii? Ce sunt telomerii?

Ce sunt telomerii?

Uncategorized aprilie 19, 2018 TELOM-R 0

Telomerii sunt descoperirea secolului XXI, premiată cu NOBELUL PENTRU MEDICINĂ. Ei sunt terminațiile cromozomilor, terminații ce au rolul de a proteja materialul genetic al celulei. Cercetătorii au descoperit că dimensiunea acestor telomeri este direct proporțională cu tinerețea biologică și starea noastră de sănătate.

cromozom cu telomeri

Telomerii sunt terminatiile cromozomilor, cu rolul de a proteja materialul genetic al celulei.

Apoi, au mai observat că, în lume, există câteva specii de plante care ajută la menținerea și chiar la creșterea lungimii acestor telomeri. Acest produs conține o formulă originală, pe bază de extracte 100% naturale, care stimulează funcțiile acestor telomeri, crescând exponențial imunitatea, regenerând și întinerind organismul.

Rolul telomerilor in organismul uman

În celule, telomerii sunt terminațiile cromozomilor și au rolul de a păstra tinerețea și integritatea materialului genetic uman. Savanții au descoperit că lungimea telomerilor este direct proporțională cu tinerețea biologică și cu speranța de viață a oamenilor. “Descoperirea unei căi de a activa telomerazele, adică enzimele care controlează telomerii, va ajuta oamenii să trăiască mult peste o sută de ani. În plus, ei vor ajunge la aceste vârste de neconceput acum, păstrându-și aparența corpului, dar și agerimea minții, undeva la o vârstă situată în jurul valorii de 24 de ani.Acest citat aparține doctorului Michael Fossel, profesor și clinician la Universitatea Michigan, SUA, recunoscut drept unul dintre cei competenți geriatri din lume.

El, dar și sute de alți cercetători, muncesc asiduu pentru a descoperi medicamentul miraculos, care ar conduce la schimbarea destinului speciei umane. Scopul? O substanță care, prin acțiunea sa asupra telomerilor, să ne ajute să nu mai îmbătrânim și să nu mai facem nici una dintre sutele de boli asociate vârstei.

rolul telomerilor in organism

Descoperirea telomerilor revoluționează tot ce s-a știut până acum în medicină.

.

TELOM-R

Nu exista nici un comentariu adaugat pana acum.

Adauga tu primul comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *