Program: L-V: 8.30 - 17.00 Informații și Comenzi 0736.27.09.98 Transport Gratuit pentru comenzi mai mari de 100 lei
Descoperire Premiata cu Nobelul pentru Medicina

Despre telomeri

Uncategorized mai 22, 2017 TELOM-R 4

Ce sunt telomerii

Telomerii sunt descoperirea secolului XXI, premiată cu NOBELUL PENTRU MEDICINĂ. Ei sunt terminațiile cromozomilor, terminații ce au rolul de a proteja materialul genetic al celulei. Cercetătorii au descoperit că dimensiunea acestor telomeri este direct proporțională cu tinerețea biologică și starea noastră de sănătate.

cromozom cu telomeri

Telomerii sunt terminatiile cromozomilor, cu rolul de a proteja materialul genetic al celulei.

 

Apoi, au mai observat că, în lume, există câteva specii de plante care ajută la menținerea și chiar la creșterea lungimii acestor telomeri. Acest produs conține o formulă originală, pe bază de extracte 100% naturale, care stimulează funcțiile acestor telomeri, crescând exponențial imunitatea, regenerând și întinerind organismul.

Rolul telomerilor in organismul uman

În celule, telomerii sunt terminațiile cromozomilor și au rolul de a păstra tinerețea și integritatea materialului genetic uman. Savanții au descoperit că lungimea telomerilor este direct proporțională cu tinerețea biologică și cu speranța de viață a oamenilor.

”Descoperirea unei căi de a activa telomerazele, adică enzimele care controlează telomerii, va ajuta oamenii să trăiască mult peste o sută de ani. În plus, ei vor ajunge la aceste vârste de neconceput acum, păstrându-și aparența corpului, dar și agerimea minții, undeva la o vârstă situată în jurul valorii de 24 de ani.”

Acest citat aparține doctorului Michael Fossel, profesor și clinician la Universitatea Michigan, SUA, recunoscut drept unul dintre cei competenți geriatri din lume.

 

El, dar și sute de alți cercetători, muncesc asiduu pentru a descoperi medicamentul miraculos, care ar conduce la schimbarea destinului speciei umane. Scopul? O substanță care, prin acțiunea sa asupra telomerilor, să ne ajute să nu mai îmbătrânim și să nu mai facem nici una dintre sutele de boli asociate vârstei.

infografic TELOM-R

Dacă substanțele de sinteză ­folosite pentru ­activarea telomerazelor s-au dovedit mult prea cancerigene, plantele medicinale, datorită concentrației lor mari de principii active, sunt o soluție mai puternică pentru reîntinerirea organismului.

Au fost verificate și testate sute de specii medicinale, pe culturi de ­celule, pe ­animale de experiență și chiar pe grupuri de pacienți umani. În final, au fost descoperite două specii de plante foarte puternice stimulatoare de telomeraze și cu efecte reîntineritoare: ­Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) si Astragalus (Astragalus membranaceus).

rolul telomerilor in organism

Descoperirea telomerilor revoluționează tot ce s-a știut până acum în medicină.

Alimentatia si telomerii

Cercetări, făcute de mai multe echipe medicale, arată că alimentația curată, naturală are un efect benefic incontestabil asupra telomerilor, reîntinerind, în timp, organismul. Cele mai puternice activatoare de telomeraze sunt – conform ultimelor descoperiri – următoarele:

coaja fructelor închise la culoare – este foarte bogată în resveratrol, o substanță puternic antioxidantă, care prelungește telomerii și ferește ADN-ul celulelor umane de mutații nefaste. Cele mai bogate în reseveratrol sunt: prunele, strugurii negri, coacăzele negre, afinele.

Telomerii si alimentatia

Resveratrolul este o substanță puternic antioxidantă, care prelungește telomerii.

 

cruciferele – sunt o familie de legume, care-și datorează numele florii lor cu patru petale, în formă de cruce. Ele secretă în mod naturale substanțe pe bază de sulf, cu puternic efect anti-tumoral, dar care activează și telomerazele. Dintre crucifere, cele mai active sunt broccoli, varza roșie, varza albă, conopida.

oleaginoasele naturale – conțin cantități mari de acizi Omega 3-6-9, cu efect de reîntinerire. Cele mai puternice în acest sens sunt: uleiul de rapiță, miezul de nucă, semințele și uleiul de in, germenii de grâu, migdalele neprăjite, măslinele ne-tratate pentru culoare.

Principalul dușman al integrității telomerilor este constituit din hrana super-procesată, ce scurtează telomerii și, implicit, viața. Ceea ce, cu decenii în urmă, numeau naturiștii hrană moartă își merită din plin numele, în lumina noilor descoperiri. Într-adevăr, zahărul, cerealele decorticate, prăjelile, grăsimilie modificate, majoritatea E-urilor sintetice, excesul de carne roșie sau de alcool reduc într-un ritm foarte rapid dimensiunea telomerilor. Consecința? Celulele îmbătrânesc prematur, suferă mutații maligne, accelerând apariția cancerului, a bolilor degenerative, micșorând dramatic speranța de viață. Totuși, alimentația este doar o componentă a acestei probleme, de viață și de moarte (în sensul propriu al cuvântului), a telomerilor. Plantele medicinale, datorită concentrației lor mari de principii active, sunt o soluție mai puternică vis-a-vis de re-întinerirea organismului.

Plantele medicinale si telomerii

– Astragalus (Astragalus membranaceus) – este cel mai bun stimulator de telomeraze (enzimele care controlează telomerii) din lume, la ora actuală. Extractul de Astragalus, cu raport de extracție de 20:1 (conține de 20 de ori mai multe principii active decât simpla plantă!), este un fenomenal stimulent imunitar, un protector al plămânilor și al căilor respiratorii, precum și al glandelor endocrine. Nu în ultimul rând, extractele concentrate de Astragalus  sunt printre cei mai activi agenți anti-cancer cunoscuți.

Astragalus

Astragalus (Astragalus membranaceus)

 

– Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) – este o algă unicelulară extrem de bogată în clorofilă și nutrieți și, conform studiilor științifice, este și un excelent stimulator al telomerazelor. Dacă Astragalus-ul acționează mai ales la nivelul celulelor sistemului imunitar, sistemului endocrin și nervos, Chlorella reîntinerește pielea, țesuturile elastice și anumite celule neuronale.

chlorella-alga

Chlorella (Chlorella pyrenoidosa)

 

– Lăptișorul de matcă – potențează acțiunea stimulatorilor de telomeraze și, în plus, crește producția și mobilitatea celulelor stem, cunoscute și ca echipa de reconstrucție a organismului. El asigură o refacere rapidă în urma efortului prelungit și a stresului, are efect antidepresiv și îmbunătățește funcțiile creierului, prevenind și având un efect adjuvant important în maladia Parkinson și Alzheimer, scleroză multiplă, demență vasculară etc.

laptisor-de-matca

Lăptișorul de matcă

 

– Ciuperca tibetană (Cordyceps sinensis) – este cel mai puternic remediu anti-cancer cunoscut, făcând un tandem redutabil cu extractul Astragalus. Sfera de acțiune acestui tandem este impresionantă: cancer pulmonar, cancer la sân și ovarian, cancer de colon și de rect, cancer de prostată etc.

cordyceps

Ciuperca tibetană (Cordyceps sinensis)

 

TELOM-R

 • Bogdan Ramona

  februarie 9, 2019 #1 Author

  Bună ziua,
  Am fost diagnosticată cu tiroidita autoimuna. Îmi este contraindicat acest medicament sau, dimpotrivă, mă poate ajuta?

  Răspunde

  • TELOM-R

   februarie 11, 2019 #2 Author

   Bună Ramona! Nu este indicat pentru afecţiunile autoimune. Însă, în următoarea perioadă urmează să avem un produs destinat afecţiunilor autoimune. Urmăreşte site-ul nostru şi îţi recomand să iei produsul creat special pentru afecţiunile autoimune.

   Răspunde

 • georgescu

  decembrie 6, 2019 #3 Author

  Buna ziua,
  În diagnosticul de hiperplazie benignă de prostată, acest produs poate produce vreun efect, pozitiv ? Dacă aveți cunoștințe medicale, vă rog să-mi răspundeți.

  Răspunde

  • TELOM-R

   decembrie 16, 2019 #4 Author

   Bună ziua, pentru diagnosticul de hiperplazia benignă de prostată nu am întâlnit cazuri dar vă putem recomanda să încercați un tratament de lungă durată cu Telom-R Prostată sau DVR-Stem Prostată (din gama DVR Pharm) consolidat prin cure succesive de 60 zile urmate de 10-20 zile pauză. Telom-R Prostată se administrează de două ori pe zi, câte 1-2 capsule. Așteptăm rezultatele dumneavoastră!

   Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *